duurzaam doe je samen

D-ZAAM is een netwerkorganisatie. De kern bestaat uit het adviseren en mobiliseren van duurzaam als grondvorm voor toekomstgericht ondernemen. Wanneer wenselijk en relevant brengt D-ZAAM aanvullende expertises samen. Of het nu gaat om life planning, reputatiemanagement, training en coaching of uw business model en merk.

 

Business modellen, merk en marketing

Han Bongers benadert de optimalisering van uw bedrijfsvoering aan de hand van uw business model, waarbij tegelijkertijd alle disciplines worden betrokken.


Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
 

Online reputatiemanagement

Ingrid Schrik is een no-nonsense online marketeer. Voor het verbeteren van uw online zichtbaarheid en reputatie. Ruime kennis en ervaring. Creatief en gedegen. Haar motto: ontmoeilijken.

www.ctrlonline.nl
 

Life planning

René Dioncre is life planner van het eerste uur. Begeleidt het definiëren en bereiken van persoonlijke doelen en wensen. Vanuit zijn focus van geld als middel, betekenis als doel, transparantie als logica en duurzaamheid als uitkomst.


www.g-10.nl

 


Marguerite Steenwijk is sinds 1996 betrokken bij duurzaam als uitgangspunt voor ondernemen. Overdrachtelijk en feitelijk.


Marguerite ziet duurzaam ondernemen niet alleen als vorm van menselijke energiebeheersing, maar als een grondvorm voor toekomstgericht ondernemen. De balans zoeken in: respect voor de mens, de fysieke omgeving en een gezonde winstgevendheid. Het een sluit het ander bepaald niet uit. In tegendeel. De ervaring van Marguerite in de laatste 15 jaar leert juist dat de complementaire werking tot onverwachte mogelijkheden leidt.


Vanaf 2006 heeft Marguerite diverse opdrachten vervuld voor Triodos Bank. The most sustainable bank of the year 2009. Duurzaam bankieren en een ongekend zakelijk succes.


In haar hele benadering staat de menselijke maat voorop. Niet door te adviseren, maar juist door uw medewerkers te mobiliseren. Waarbij iedereen vanuit zijn eigen expertise een bijdrage levert en leert te vertrouwen op de deskundigheid van de ander. Dankzij die aanpak weet iedereen zich mede eigenaar van het resultaat.


Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.