Duurzaamheid stap voor stap
Gebruikerswaardering: / 0
LaagsteHoogste 

Duurzaamheid stap voor stap


Op Duurzame Dinsdag 4 september 2012 heeft Marguerite Steenwijk het eerste exemplaar aangeboden aan staatssecretaris Joop Atsma!


Duurzaamheid stap voor stap

U overweegt uw organisatie te verduurzamen? U oriënteert zich op manieren om dit te doen? U ziet door de bomen het bos niet meer en weet niet waar te beginnen? Kortom, u zoekt een startpunt. Dan is dit boek voor u geschreven!

Duurzaamheid, ook wel Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) genoemd, gaat eigenlijk over gewoon fatsoenlijk zaken doen. Fatsoenlijk in de zin van respect hebben. Dit betekent rekening houden met de mens, de aarde en een gezonde winstgevendheid die innovatiemogelijkheden en continuïteit biedt.

Duurzaamheid stap voor stap toont op eenvoudige en overzichtelijke wijze de verschillende wegen die u kunt volgen om uw organisatie duurzamer te maken.

“Dit is een prachtige Tom Tom naar de duurzame wereld. Vooral de ‘P’ van plezier zal aanslaan.”
René C.W. Boender, auteur Great to Cool

Duurzaamheid stap voor stap bevat inspirerende praktijk­voorbeelden en diverse handvatten om succesvol te zijn. Na lezing van dit boek weet u waar te beginnen en welke stappen hier logisch op volgen. Het geeft u een stappenplan om de verduurzaming in uw bedrijf succesvol (verder) te ontwikkelen.

Auteur: Marguerite Steenwijk
Verschijningsdatum: 4 september 2012
Duurzaamheid stap voor stap is een publicatie van uitgeverij Van Gorcum

Bekijk het inkijkexemplaar

Bestel het boek hier


Gerelateerde publicaties

Duurzaam inkopen: nu doen!  ISO 26000      Basisboek MVO

altalt alt