Publicaties: Gratis e-boek "Duurzaamheid stap voor stap"
Gebruikerswaardering: / 3
LaagsteHoogste 


Bent u geïnteresseerd hoe anderen hun bedrijf verduurzaamd hebben? En welke successen en tegenvallers zij meegemaakt hebben? En wat hun toekomstvisie is? Download dan nu het gratis e-boek "Duurzaamheid stap voor stap".

Van een tweemansbedrijf tot en met een beursgenoteerde multinational, ze geven ons allemaal openhartig een kijkje in hun keuken.

Iedereen doet het op zijn eigen manier en dat kan heel verschillend zijn. Met als afsluiting een handig stappenplan. Kortom 260 pagina's vol inspiratie. Haal eruit wat voor u van toepassing is en 'begin gewoon'.

Duurzaamheid, ook wel Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) genoemd, gaat eigenlijk over gewoon fatsoenlijk zaken doen. Fatsoenlijk in de zin van respect hebben. Dit betekent rekening houden met de mens, de aarde en een gezonde winstgevendheid die innovatiemogelijkheden en continuïteit biedt.

  • Overweegt u uw organisatie te verduurzamen en oriënteert u zich op manieren om dit te doen?
  • Ziet u door de bomen het bos niet meer en weet u niet waar te beginnen?
  • Zoekt u, kortom, een startpunt?

Dan is dit boek voor u geschreven!

Omdat wij het belangrijk vinden om Duurzaamheid voor zoveel mogelijk organisaties binnen handbereik te brengen, bieden wij u gratis het e-boek 'Duurzaamheid stap voor stap' aan. Het enige dat wij van u vragen is 'pay with a tweet'.

Veel leesplezier en duurzame inspiratie gewenst!

Wilt u liever de papieren versie? Maak dan € 27,75 over op 53.79.39.601 ten name van Steenwijk BV.

Graag uw adresgegevens vermelden, zodat ik u het boek dezelfde dag kan toesturen.

En wilt u er een opdracht ingeschreven hebben, of heeft u speciale verzendwensen, mail die dan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Meer nieuws over duurzaamheid en MVO: abonneer u op de nieuwsbrief van MVO Nederland, klik hier om u aan te melden!